Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σαμαράς: Οι πρωθυπουργοί Ισπανίας και Πορτογαλίας, καλοί φίλοι της Ελλάδας

Μάρτιος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο πρόεδρος της ΝΔ ολοκλήρωσε την τριήμερη επίσκεψή του σε Ισπανία και Πορτογαλία

Σαμαράς: Οι πρωθυπουργοί Ισπανίας και Πορτογαλίας, καλοί φίλοι της ΕλλάδαςΜε τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέντρο Πάσος Κοέλιο συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ολοκλήρωσε την τριήμερη επίσκεψή του σε Ισπανία και Πορτογαλία.

«Γυρνώντας από το ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο, λέω, με βεβαιότητα, ότι η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι σημερινές μας επαφές. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική πολιτική ηγεσία», δήλωσε ο κ. Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό, ενώ ευχήθηκε και «χρόνια πολλά για τη διπλή μας εθνική γιορτή, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού».

Από την πλευρά του, ο κ. Κοέλιο, στην προσφώνησή του, ευχήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά το καλύτερο για τις εκλογές στην Ελλάδα και πρόσθεσε: «είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες αξίζουν καλύτερη κυβέρνηση και ισχυρή πλειοψηφία για την αλλαγή στη χώρα σας. Φυσικά, είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος, για να κάνει τη δουλειά».

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 26th, 2012 at 09:43 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply