Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επεισόδια στην παρέλαση της Κοζάνης. Γιουχαΐστηκε ο Κουκουλοπουλος… (vid’s)

Μάρτιος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα η παρέλαση- Aπό τύχη δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια

http://3.bp.blogspot.com/-iQUJKAatUts/T28kepBQPqI/AAAAAAAAn3Y/XMyIaw6IkTw/s1600/parelasi+-+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpgΈνταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην πόλη της Κοζάνης. Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, o οποίος δέχτηκε τα πυρά αγανακτισμένων πολιτών που βρίσκονται στις εκδηλώσεις
Δείτε το ρεπορτάζ του WEST

Δείτε το video από το kozanimedia

Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANI.TV

Κυκλιδωματα και απομόνωση στους πολιτικούς, εκτός λαού οι επίσημοι.
Πάρα λίγο να τιναχτεί στον αέρα η παρέλαση της Κοζάνης,όταν η αστυνομία με,υπέρμετρο ζήλο,με βιαιότητα,προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές που ήταν έξω από την τράπεζα probank.
Από τύχη δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια αυτό ίσως γιατί οι διαδηλωτές δεν απάντησαν στους προπηλακισμούς και τη βιαιότητα των αστυνομικών,ενώ γύρω ο κόσμος έντρομος προσπαθούσε να φύγει από το τοποθεσία γιατί έβλεπε ότι κινδυνεύει.
Παρά την τρομερή για τα δεδομένα της πόλης αστυνόμευση,ο υφυπουργός γιουχαΐστηκε από τον κόσμο που ήταν παρατεταγμένους στις άκρες του δρόμου για να δει την παρέλαση.
Τα σιδερένια κάγκελα που τοποθετήθηκαν για ..προστασία των επισήμων, απλά τους απομόνωσαν από το λαό.
mixalisd www.va-portal.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 26th, 2012 at 10:07 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply