Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Οι αστυνομικοί πέρασαν τον καφέ μου για γιαουρτοπύραυλο»…

Μάρτιος 25th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Πώς σχολίασε στο προσωπικό του twitter ο ανταποκριτής του BBC τις μαθητικές παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας

«Η Αθήνα περικυκλωμένη από αστυνομικούς, για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η αποφασιστικότητα στα πρόσωπα των μαθητών είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς παρελαύνουν στους δρόμους του ιστορικού κέντρου. Ένας αστυνομικός υποπτεύθηκε ότι ο καφές ¨λάτε¨  που πίνω, ίσως είναι γιαουρτοπύραυλος».

Με αυτά τα λόγια, ανταποκριτής του BBC περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας στο προσωπικό του twitter, κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του BBC Μαρκ Λόουεν, παρακολουθώντας από κοντά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεν δίστασε να τα σχολιάσει αρνητικά στον προσωπικό του λογαριασμό, απαντώντας μάλιστα και σε σχόλια Βρετανών αναγνωστών που δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην Αθήνα.

Και φυσικά, στα προσωπικά του «τιτιβίσματα» είναι διάχυτη η ειρωνεία, καθώς αναφέρει ότι η 25η Μαρτίου θα έπρεπε να γιορτάζεται από όλους τους πολίτες, ενώ η πρόσβασή τους στο κέντρο της Αθήνας θα έπρεπε να είναι αυτονόητη.

Ο ανταποκριτής του γνωστού βρετανικού δικτύου έγραψε επίσης πως τον εντυπωσίασε η αποφασιστικότητα που έβλεπε στα πρόσωπα των νεαρών μαθητών και παρατήρησε πως κανείς δεν χαμογελούσε. «Ούτε ένα χαμόγελο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τα καυστικά του σχόλια.

Μίκα Κοντορούση

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 25th, 2012 at 10:29 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply