«Τα λεφτά του πίσω» ζητά ο Βγενόπουλος – «στα όρια διάλυσης» λέει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του ΠΑΟ«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ, μιλώντας για «ανήκουστα πράγματα». Το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε στις 14:00 χθες, παρουσία των 12 εκ των 13 μελών, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να μην δίνει το «παρών» όπως συνηθίζει.

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

»Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό.

»Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή.

»Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις.

»Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν» κατέληξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξαν τέσσερις με πέντε παραιτήσεις.

Δ. Γόντικας: «Παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες»
Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. ο Δημήτρης Γόντικας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι εάν δεν προκύψει νέο ΔΣ στις 18 Απριλίου, τότε, οι «πράσινοι» οδεύουν στο Πρωτοδικείο:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου.

Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, είπε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις».

Τα λεφτά πίσω και… ομαδικές παραιτήσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τηλεφωνική παρέμβασή του είπε ότι με διαλυμένο το ΔΣ και χωρίς τον Δημήτρη Γόντικα στην προεδρία θέλει να μπλοκαριστούν και να του επιστραφούν τα 1,7 εκατ. ευρώ που έβαλε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Επίσης, ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Θοδωρής Βασιλάκης έκαναν… πίσω στο άτοκο δάνειο που είχαν δηλώσει ότι θα δώσουν στην ΠΑΕ.

Οι ομαδικές παραιτήσεις προέκυψαν μετά την άρνηση των πέντε πρώτων μελών του ΔΣ για ανάκληση των παραιτήσεών τους. Αυτοί ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.