Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η εξιδίκευση στο σερβίρισμα πρωινού

Ζητείται επειγόντως βασιλικός μπάτλερ για το ΜπάκινγκχαμΕκπαιδευόμενο μπάτλερ για το σερβίρισμα του πρωινού στα μέλη της βασιλικής οικογένειας ψάχνει η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, με αγγελία που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Προαπαιτούμενα; Η φιλικότητα, η ευγένεια, η διακριτικότητα και φυσικά το ταλέντο στο σερβίρισμα. Ο επιτυχών υποψήφιος θα εργαστεί στο Παλάτι του Μπάκινγκχαμ, στο κάστρο του Μπαλμόραλ, στο Ουίντσορ και στο Σάντριγχαμ με αποδοχές που μόλις θα αγγίζουν τις 15.000 λίρες (περίπου 18.000 ευρώ) τον χρόνο για εργασία 45 ωρών την εβδομάδα.

Ο εκπαιδευόμενος μπάτλερ θα είναι υπεύθυνος για «τη συλλογή και την παράδοση των δίσκων με το τσάι και τον καφέ, τους δίσκους με το πρωινό και τις εφημερίδες με αποτελεσματικό και διακριτικό τρόπο». Επίσης θα βοηθάει στην ετοιμασία και στο σερβίρισμα των βασιλικών γευμάτων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν «φιλικό, ευγενικό και προσιτό χαρακτήρα» καθώς και να είναι «διακριτικοί και έμπιστοι». Ο επιτυχών, αν και θα λαμβάνει χαμηλό μισθό για τα δεδομένα του Μπάκινγκχαμ, θα απολαμβάνει μία σειρά προνομίων και θα χαρίσει στο βιογραφικό του μία πολύ σημαντική προϋπηρεσία για το μέλλον.

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν υποψήφιοι από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν και θα πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλικά. Πρώην βασιλικοί μπάτλερ με μακρά προϋπηρεσία μπορούν να κερδίσουν περισσότερα από 100.000 ευρώ τον χρόνο στον ιδιωτικό τομέα.

Στην ιστοσελίδα της βασίλισσας αναρτήθηκε επίσης αγγελία για τη θέση του «υπεύθυνου για τα λευκά είδη» στο κάστρο του Ουίντσορ, ο οποίος θα φροντίζει η βασίλισσα, η βασιλική οικογένεια και οι επισκέπτες να έχουν πάντα τα σωστά σεντόνια και πετσέτες στη διάθεσή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.