Συνολικά 21 φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, με τα επεισόδια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά το ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ. Με αυτόν τον τρόπο, η αστυνομία επιδιώκει να συγκεντρώσει πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες που θα “δέσουν” υπόπτους.

Αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σε συνέχεια της από 19-03-2012 Ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Α.Κ.Α., την 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, συνολικά είκοσι μία (21) φωτογραφίες.

Το υλικό αυτό απεικονίζει τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α..

Να σημειωθεί πως, όπως γράφεται στην ανακοίνωση, υπάρχει εισαγγελική εντολή για τη δημοσίευση των φωτό, οι οποίες υπάρχουν, και οι 21, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ.

Στέλιος Μπαμιατζής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.