Νίκη χρυσάφι για τον Πυρσό…

Αν και δύσκολα, ο Πυρσός Γρεβενών κατάφερε και επικράτησε του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής με σκορ 2-0.
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις και αρκετά νεύρα, ο Πυρσός προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις ώστε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στην επανάληψη όμως, ο Πυρσός ήταν καταπληκτικός. Χάνοντας μεν κλασικές ευκαιρίες, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον αρχηγό του Ηλία Δούμα, με δύο υπέροχα γκολ στο 60′ και το 80′ να παίρνει πολύτιμη νίκη και να διατηρεί την ομάδα μας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων, εξουδετέρωσε  θετικά ο γκολκίπερ του Πυρσού Αλυσσανδράτος.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Κυριακίδης, Κοτζατίσογλου, Μπόλλος, Μπούκας, Τσαρτσαρής (25’ Μπλάντος), Γκέτσιος, Χαραλαμπίδης, Δούμας, Κουτσομήτρος (59’ Παπαδόπουλος / 84’ Δούμας Ε.), Αλεξανδρής.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Κίτσας Α., Κίτσας Ε., Κίτσας Π., Μπουκλάς, Ζαχαριουδάκης, Τζέπης (72’ Κίτσας Δ.), Κίτσας Κ., Γουλσουζίδης, Κίτσας Ε. (68’ Χαρισούδης), Πατατούκας.

 

Περισσότερες φωτογραφίες : vatolakkiotis.blogspot.co

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.