Κατηγορούνται για κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα σωματικής βλάβης

Προφυλακίστηκαν δύο από τους συλληφθέντες των επεισοδίων στο ντέρμπιΠροφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας ανήλικος, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της κατοχής εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου για δράστες με καλυμμένα πρόσωπα.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη άλλων 17 συλληφθέντων στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι κατηγορούνται για διατάραξη κοινή ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί εξωσχολικού αθλητικού. Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 29 Μαρτίου.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.