Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στη δημοσιότητα οι φωτό των επεισοδίων του ντέρμπι

22 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνολικά 21 φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία, με τα επεισόδια στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά το ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ. Με αυτόν τον τρόπο, η αστυνομία επιδιώκει να συγκεντρώσει πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες που θα “δέσουν” υπόπτους.

Αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σε συνέχεια της από 19-03-2012 Ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Α.Κ.Α., την 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, συνολικά είκοσι μία (21) φωτογραφίες.

Το υλικό αυτό απεικονίζει τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α..

Να σημειωθεί πως, όπως γράφεται στην ανακοίνωση, υπάρχει εισαγγελική εντολή για τη δημοσίευση των φωτό, οι οποίες υπάρχουν, και οι 21, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ.

Στέλιος Μπαμιατζής

 

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Μαρτίου, 2012 at 05:41 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply