Η εργασία είναι για τους άτυχους, αφού οι τυχεροί, όπως 12 οδηγοί λεωφορείων ενός σωματείου εργαζομένων στη Βρετανία, κερδίζουν 45 εκατομμύρια ευρώ (38 εκατομμύρια λίρες) παίζοντας σε λοταρία και παραιτούνται από τη δουλειά τους.

Η εργασία είναι για τους άτυχους, αφού οι τυχεροί, όπως 12 οδηγοί λεωφορείων ενός σωματείου εργαζομένων στη Βρετανία, κερδίζουν 45 εκατομμύρια ευρώ (38 εκατομμύρια λίρες) παίζοντας σε λοταρία και παραιτούνται από τη δουλειά τους. Οι 12 οδηγοί λεωφορείων του Νορθάμπτονσαϊρ, της εταιρείας Stagecoach αρχικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κέρδισαν το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ, παίζοντας στη λοταρία EuroMillions που εξαιτίας των συνεχόμενων τζακ ποτ έδινε χρήματα με το τσουβάλι. Ομως όταν κατάλαβαν ότι πλέον η ζωή τους έχει αλλάξει, αποφάσισαν συλλογικά ότι δεν θα γυρίσουν ποτέ στη δουλειά και ενημέρωσαν για την απόφασή τους τον εργοδότη τους.

Τα 12 μέλη του σωματείου έπαιζαν στη λοταρία επί 3 ολόκληρα χρόνια και κέρδισαν τελικά μόλις έξι μήνες πριν από την ημερομηνία που είχαν ορίσει για να σταματήσουν να προσπαθούν να φτιάξουν το μέλλον τους μέσω του τυχερού παιχνιδιού. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ένας συνάδελφος των νικητών αποφάσισε να μη συμμετέχει αυτήν τη φορά και τη θέση του πήρε ένας άλλος.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.