Τον Ιούνιο το Ειδικό Μισθολόγιο, μαζί με τα μέτρα 14 δις!

Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχώρησε από το υπουργείο Οικονομικών για να αναλάβει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ,χωρίς να ανακοινώσει τίποτα για το ειδικό μισθολόγιο.

Είναι αδιάφορο ποιος θα τον αντικαταστήσει,τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί τα όσα λέγονται για το Ειδικό Μισθολόγιο δεν ήταν σχέδιο Παπακωνσταντίνου παλαιότερα,Βενιζέλου πρόσφατα ,ούτε θα είναι σχέδο του νέου υπουργού.Και προφανώς δεν θα είναι ούτε του υπουργού που θα αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες.

Αποτελούσαν και αποτελούν απαιτήσεις της τρόϊκας η οποία κυριολεκτικά είτε παριστάνει,είτε βρίσκεται τελείως εκτός πραγματικότητας.Οι απαιτήσεις της και στο θέμα των ΕΔ είναι τραγικές και οδηγούν μόνο στην απόλυτη διάλυση και καταστροφή.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το Ειδικό Μισθολόγιο να φέρνει μεσοσταθμικά μείωση 10% στις αποδοχές των στρατιωτικών. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το θέμα του Ειδικού Μισθολογίου θα έχει τελειώσει έως τον Ιούνιο.Τότε που λένε ότι η τρόϊκα θα ζητήσει μέτρα…14 δις!

www.onalert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.