Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ειδικό Μισθολόγιο: οι υπουργοί αλλάζουν, οι περικοπές όχι…

Μάρτιος 21st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τον Ιούνιο το Ειδικό Μισθολόγιο, μαζί με τα μέτρα 14 δις!

Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχώρησε από το υπουργείο Οικονομικών για να αναλάβει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ,χωρίς να ανακοινώσει τίποτα για το ειδικό μισθολόγιο.

Είναι αδιάφορο ποιος θα τον αντικαταστήσει,τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί τα όσα λέγονται για το Ειδικό Μισθολόγιο δεν ήταν σχέδιο Παπακωνσταντίνου παλαιότερα,Βενιζέλου πρόσφατα ,ούτε θα είναι σχέδο του νέου υπουργού.Και προφανώς δεν θα είναι ούτε του υπουργού που θα αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες.

Αποτελούσαν και αποτελούν απαιτήσεις της τρόϊκας η οποία κυριολεκτικά είτε παριστάνει,είτε βρίσκεται τελείως εκτός πραγματικότητας.Οι απαιτήσεις της και στο θέμα των ΕΔ είναι τραγικές και οδηγούν μόνο στην απόλυτη διάλυση και καταστροφή.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το Ειδικό Μισθολόγιο να φέρνει μεσοσταθμικά μείωση 10% στις αποδοχές των στρατιωτικών. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το θέμα του Ειδικού Μισθολογίου θα έχει τελειώσει έως τον Ιούνιο.Τότε που λένε ότι η τρόϊκα θα ζητήσει μέτρα…14 δις!

www.onalert.gr

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 21st, 2012 at 14:07 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply