Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Συνταξιούχος βιοπαλαιστής από τα Σέρβια έγινε εκατομμυριούχος -Κέρδισε 1.000.000€…

Μάρτιος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μεγάλος υπερτυχερός του ΠΡΟΤΟ αναδείχτηκε ένας συνταξιούχος από τα Σέρβια, ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι έγινε εκατομμυριούχος

Ο Α.Π. με ένα δελτίο κόστους, μόλις 1 ευρώ, κέρδισε το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, στην προχτεσινή κλήρωση. Το χρυσό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο Σαββίδη στα Σέρβια. Ο συνταξιούχος έπαιξε ένα «έτοιμο δελτίο της μηχανής» με δύο στήλες. Στη μία στήλη έπιασε την τυχερή επτάδα που αποτελούνταν από τους αριθμούς 9, 2, 9, 0, 2, 1, 2. Το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την κλήρωση ο συνταξιούχος πήγε στο πρακτορείο.

«Τα είχε κυριολεκτικά χαμένα. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι κέρδισε τόσα λεφτά», είπε ο πράκτορας, που χτύπησε στη μηχανή τον τυχερό αριθμό. Πράκτορας και υπερτυχερός έκλεισαν χτες το πρωί νέο ραντεβού, στο οποίο συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες πληρωμής του τεράστιου ποσού. Προηγουμένως ο πράκτορας είχε συζητήσει με τις κεντρικές υπηρεσίες του ΟΠΑΠ, τις διαδικασίες καταβολής του ποσού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στον «Πτολεμαίο», «τώρα η διαδικασία έχει απλουστευτεί και η καταβολή ακόμη και μεγάλων ποσών που χρειαζόταν αρκετές μέρες, τώρα γίνεται σε μία ημέρα. Το μόνο που απαιτείται είναι ο υπερτυχερός να επιλέξει την τράπεζα στην οποία θα κατατεθούν τα χρήματα σε λογαριασμό του».

Ο βιοπαλαιστής Α.Π. που πέρασε μια ζωή στο μαγαζί, χτες το πρωί βρισκόταν στο ίδιο κατάστημα που ανήκει πλέον στο γιο του. Από κει πέρασαν δεκάδες φίλοι, γνωστοί και συνδημότες από τα Σέρβια. Ο υπερτυχερός τους κέρασε ποτά και γλυκά και αυτοί του ευχήθηκαν σε καλή μεριά.

Η 1η κατηγορία του της κλήρωσης της 18/3/2012 του ΠΡΟΤΟ κερδίζει 1.000.000 ευρώ, η 2η 25.000 ευρώ, η 3η 2.500 ευρώ, η 4η 250 ευρώ και η 5η 25 ευρώ.

Χρήστος Βήττας

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 20th, 2012 at 00:09 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply