Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΔΕΥΓ: “Άγνωστο το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη στο δίκτυο”…

20 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ ανακοινώνει παρ’ όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα συνεργεία προκειμένου την αποκατάσταση του προβλήματος υδροδότησης παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί πλήρως το δίκτυο ύδρευσης που υδροδοτείται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής.

Για σήμερα Τρίτη 20/03/2012 η κατάσταση μετά τις 19.00 μ.μ. ενδέχεται να είναι η ίδια με χθες Δευτέρα 19/03/2012, δηλ. όσοι είχαν μειωμένη πίεση θα έχουν πάλι μειωμένη πίεση και όσοι δεν είχαν καθόλου νερό (υψηλοί όροφοι) θα εξακολουθούν να μην έχουν.

Αύριο το πρωί Τετάρτη 21/03/2012 ενδέχεται να πραγματοποιηθεί διακοπή σε όλη την περιοχή που υδροδοτείται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής.

Οι περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής είναι οι εξής: Μεράς,  Τσακάλια, Επτά λάκκοι & η περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη – όμορες οδοί.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστασθε και ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

  Εκ της ΔΕΥΑΓ
   
   

This entry was posted on Τρίτη, 20 Μαρτίου, 2012 at 14:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply