Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες, μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών σήκωσε το βάρος των διαπραγματεύσεων και ηγήθηκε της εθνικής προσπάθειας για την αποτροπή της χρεοκοπίας και τη σταθεροποίηση της οικονομίας της χώρας μας. Έχει τη θέληση, τη δύναμη, τη γνώση, την εμπειρία και τις ικανότητες να ηγηθεί μιας συλλογικής προσπάθειας για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης και τη διαμόρφωση ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανόρθωσης της πατρίδας μας.
Οι απλοί πολίτες με την παρουσία τους στην ψηφοφορία απέδειξαν ότι εξακολουθούν να εμπιστεύονται τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, για να οργανώσει το μέλλον της πατρίδας μας μέσα από οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και πολιτική σταθερότητα.

Διαβάστε ακόμη: Ν.Γρεβενών: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ της 18ης Μαρτίου 2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.