Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήλωση του βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα για τις εκλογές του ΠαΣοΚ στα Γρεβενά για

19 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες, μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών σήκωσε το βάρος των διαπραγματεύσεων και ηγήθηκε της εθνικής προσπάθειας για την αποτροπή της χρεοκοπίας και τη σταθεροποίηση της οικονομίας της χώρας μας. Έχει τη θέληση, τη δύναμη, τη γνώση, την εμπειρία και τις ικανότητες να ηγηθεί μιας συλλογικής προσπάθειας για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης και τη διαμόρφωση ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανόρθωσης της πατρίδας μας.
Οι απλοί πολίτες με την παρουσία τους στην ψηφοφορία απέδειξαν ότι εξακολουθούν να εμπιστεύονται τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, για να οργανώσει το μέλλον της πατρίδας μας μέσα από οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και πολιτική σταθερότητα.

Διαβάστε ακόμη: Ν.Γρεβενών: Τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ της 18ης Μαρτίου 2012

This entry was posted on Δευτέρα, 19 Μαρτίου, 2012 at 13:21 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply