Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΓ για τη διακοπή στο νερό στα Γρεβενά

19 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η ΔΕΥΑΓ ανακοινώνει ότι η μη επαρκής πίεση ή η μη υδροδότηση (στους ψηλούς ορόφους των πολυκατοικιών), των περιοχών που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγ. Παρασκευής, οφείλεται σε φράξιμο του δικτύου ύδρευσης. Το φράξιμο οφείλεται την είσοδο φερτών υλικών (αμμοχάλικα) εντός του δικτύου ύδρευσης, λόγω του σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης το βράδυ του Σαββάτου (17/03/2012). Ενώ το σπάσιμο στον αγωγό έχει αποκατασταθεί ήδη από την Κυριακή (18/03/2012) το πρόβλημα πίεσης του δικτύου παραμένει.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΓ προσπαθούν να εντοπίσουν πιθανά σημεία στα οποία το δίκτυο έχει φραχθεί και στη συνέχεια να το αποκαταστήσουν. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το δίκτυο.
Οι περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή της Αγίας Παρασκευής είναι οι εξής: Μεράς, Τσακάλια, Επτά λάκκοι & η περιοχή νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη – όμορες οδοί.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

This entry was posted on Δευτέρα, 19 Μαρτίου, 2012 at 16:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply