Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κράτησαν “όμηρο” τον Βουλευτή του ΠαΣοΚ Πυθαγόρα Βαρδίκο στην Ικαρία και το θέμα.. λύθηκε…

Μάρτιος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στην Ικαρία παρέμεινε, ο βουλευτής Σάμου, Πυθαγόρας Βαρδίκος, ο οποίος δέχθηκε την έντονη διαμαρτυρία των γονέων της Βόρειας Ικαρίας για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία, που έχει πάψει εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς οι σχετικές συμβάσεις με τους οδηγούς οχημάτων μεταφοράς έχουν λήξει και δεν ανανεώθηκαν.

Οι γονείς πληροφορήθηκαν ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα και πήγαν στο αεροδρόμιο εμποδίζοντας την επιβίβασή του και απαιτώντας άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Ο βουλευτής δήλωσε ότι δεν ήταν εφικτό να λυθεί το πρόβλημα στον χώρο του αεροδρομίου και ζήτησε να τον αφήσουν να φύγει, έτσι ώστε να συζητήσει το θέμα με τον αντιπεριφερειάρχη…

Οι μεταφορές των μαθητών της Β. Ικαρίας έχουν σταματήσει από την 1η Φεβρουαρίου. Οι διαμαρτυρόμενοι κάλεσαν τον βουλευτή στον δήμο Αγίου Κηρύκου, για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην επίλυση του προβλήματος. Ύστερα από τηλεφωνική παρέμβαση του υφυπουργού Εσωτερικών, Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε τους μεταφορείς ότι θα πληρωθούν μέσα σε ενάμισι μήνα, το θέμα λύθηκε και από αύριο τα παιδιά θα μεταφέρονται κανονικά στα σχολεία τους.

Ο βουλευτής είχε προγραμματισμένη ομιλία στη Σάμο, στην Πανσαμιακή Ολομέλεια, για απόψε στις 18.30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με την κοινή συμμετοχή όλων των τοπικών δημοτικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τις εκλογές, για τον νέο πρόεδρο του κόμματος αλλά και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Η oλομέλεια αναβλήθηκε για την Πέμπτη, την ίδια ώρα…

www.Newsit.gr

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 15th, 2012 at 10:55 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply