Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήλωση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών Θανάση Χαντάβα με αφορμή τα δημοσιεύματα για κλείσιμο του Κέντρου Νεοσυλλέκτων…

Μάρτιος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για επικείμενη κατάργηση του Κέντρου Νεοσυλλέκτων, οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες, ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κατάργησης του Κ.Ε.Ν. Γρεβενών από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Απεναντίας, το Κ.Ε.Ν Γρεβενών, αξιολογείται ως πρότυπο και καλύτερο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Ελλάδα. Την ίδια διαβεβαίωση μου έδωσε τόσο ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, όσο και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με τους οποίους επικοινώνησα τηλεφωνικά, μετά το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που κατέγραφε πιθανά σενάρια κατάργησης κέντρων νεοσυλλέκτων.

Κατά συνέπεια ουδείς λόγος ανησυχίας υφίσταται.
Με την ευκαιρία και μετά την αναφορά του κ. Κουπτσίδη ότι απέχω από τα προβλήματα, θέλω να διαβεβαιώσω κάθε πολίτη, ότι είμαι παρών σε κάθε ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία του Ν. Γρεβενών, με εξαίρεση τα ζητήματα που προβάλλονται για επικοινωνιακούς λόγους, όπως αυτό του κλεισίματος του Κέντρου Νεοσυλλέκτων.

Διαβάστε ακόμη: Σε περιορισμό του αριθμού των Κέντρων Νεοσυλλέκτων προχωρεί το ΓΕΣ

Star-fm.gr: Εδώ δεν είναι θέμα εντυπώσεων, είναι θέμα δημοσιευμάτων από το ΒΗΜΑ και ΝΕΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 15th, 2012 at 08:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply