Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Συνεταιριστικό κρεοπωλείο την περίοδο του Πάσχα από κτηνοτρόφους

15 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με 7,50 ευρώ το κιλό θα διαθέσουν απευθείας στους καταναλωτές τα αμνοερίφιά τους οι κτηνοτρόφοι των Γρεβενών

Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Γρεβενών, Στέργιος Τσιμιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι οι παραγγελίες των καταναλωτών θα γίνονται από την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι έτοιμη και η ιστοσελίδα του συλλόγου. Επίσης ο κ. Τσιμιόπουλος ανέφερε ότι ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον υπό σύσταση Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών αναμένεται να δημιουργήσουν συνεταιριστικό κρεοπωλείο, το οποίο θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Μάκης Νασιάδης

Star-Fm.gr: Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος σημείωσε ότι: “Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε αυτή την τιμή (7,5€ το κιλό) όλη την περίοδο του Πάσχα και να αποκτήσουμε έναν σταθερό χώρο- ψυγείο, για να μπορούν οι καταναλωτές να έρχονται και να αγοράζουν. Θα έχουμε και ένα κατάλληλο όχημα το οποίο θα διαθέτει άδεια διακίνησης και θα μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε τη διάθεση των αμνοεριφίων”.

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2012 at 18:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Γρεβενά: Συνεταιριστικό κρεοπωλείο την περίοδο του Πάσχα από κτηνοτρόφους”

  1. θανος said:

    ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΕΤΑΙ ΣΤΑ 7,50€ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SM ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΕΤΑΙ ΣΤΑ 6€ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 7 ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ .ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ

Leave a Reply