Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ώρα απογραφής για συνταξιούχους Δημοσίου

15 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Image DetailΞεκινά σήμερα η διαδικασία της απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου. Προκειμένου να απογραφούν, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στις τράπεζες από τις οποίες λαμβάνουν τη σύνταξή τους.

Σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας του συνταξιούχου να προσέλθει στην τράπεζα, την απογραφή του μπορεί να κάνει είτε ο νόμιμος πληρεξούσιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με πρόσφατη εξουσιοδότηση.

Να απογραφούν υποχρεούνται όλοι οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, εκτός από παιδιά, κάτω των 12 χρόνων, που λαμβάνουν σύνταξη από μεταβίβαση και συνταξιούχους οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι είναι κάτοικοι εξωτερικού.

Η διαδικασία της απογραφής θα διαρκέσει έως τις 15 Μαϊου του 2012 και για όσους δεν προσέλθουν μέχρι την ημερομηνία αυτή για να απογραφούν θα ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης.

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Μαρτίου, 2012 at 12:47 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply