Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

O Ηρακλής Καραγκιόζης πρόεδρος των Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Γρεβενών…

Μάρτιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

O Ηρακλής Καραγκιόζης εξελέγη πρόεδρος των Εργολάβων Ηλεκτρολόγων του Νομού Γρεβενών. Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμά του αλλά και τις προτεραιότητες που θέτει:

Ευχαριστώ, όλους τους συναδέλφους ηλεκτρολόγους για την τιμή να με εκλέξουν στην θέση του προέδρου του Συλλόγου Εργολάβων ηλεκτρολόγων Νομού Γρεβενών. Στη σημερινή δύσκολη συγκαιρία η συναδελφική αλληλεγγύη και η κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι επιτακτική ανάγκη.

Ζούμε σε έναν νομό όπου τα προβλήματα είναι μεγάλα αλλά πιστεύω στη δύναμη των ανθρώπων αυτής της περιοχής γι’αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να τονίσω ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η εξεύρεση λύσης στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών στις περιοχές που εμφανίζεται πληρότητα δικτύων δηλαδή: ορεινός όγκος με τις ξενοδοχειακές μονάδες και στην πόλη των Γρεβενών.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 14th, 2012 at 15:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply