Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου συνεδριάζει στις 15.00, στη Βουλή, το υπουργικό συμβούλιο. Βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση της δανειακής σύμβασης μεταξύ Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και Ελληνικής Δημοκρατίας.

Θα συζητηθούν επίσης η λήψη μέτρων για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας και η μεταφορά του χρόνου διενέργειας των ετήσιων τακτικών κρίσεων έτους 2012 στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης αναμένονται ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, η κύρωση της συνθήκης για τη σταθερότητα, το συντονισμό και τη διακυβέρνηση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση με εισηγητής τον Ευ. Βενιζέλο και το σχέδιο νόμου για τις προσωπικές εμπορικές εταιρείες με εισηγητή τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.