Πάρτι πρόκρισης η Μπάγερν! (vds)Με οικοδεσπότες τους Γκόμεζ των 4 γκολ, Ρόμπεν των δυο και Ριμπερί των τριών ασίστ, η Μπάγερν έστησε πάρτι πρόκρισης στους «8» του Champions League με τη Βασιλεία (7-0).
Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί… Δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στη Βασιλεία να αντιδράσει και έκαναν σκόνη και θρύψαλα το προβάδισμα του 1-0 των Ελβετών από το πρώτο ματς.

Γκολ και ευκαιρίες η Μπάγερν

Εξαιρετική ήταν η Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο με το 1-0 να χαρακτηρίζεται «φτωχό», αν αναλογιστεί κανείς τις ευκαιρίες που είχαν οι Βαυαροί.
Στο 10′ ο Ρόμπεν έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες για να έρθει στη συνέχεια δυο φορές ο Γκόμεζ και μία ο Μίλερ έως το 30′ να χάσουν τρεις καλές ευκαιρίες για να δώσουν αέρα δυο τερμάτων στους οικοδεσπότες.
Το 2ο γκολ, όμως, ήταν θέμα χρόνου για τους οικοδεσπότες με αποτέλεσμα στο 42′ να έρθει και αυτό. Δημιουργός ο Ρόμπεν, εκτελεστής ο Μίλερ… Ο Ολλανδός σέντραρε, ο Μίλερ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των Ελβετών και με ωραίο σουτ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους, των οποίων πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε στο 44′ ο Μάριο Γκόμεζ να γράψει το 3-0. Επί της ουσίας η Μπάγερν «καθάριζε» την πρόκριση κόντρα σε μία Βασιλεία που δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, να αλλάξει 3η μπαλιά με συνέπεια να μην απειλούν την εστία του Νόιερ και παράλληλα να δέχονται ασφυκτική πίεση από τη φουριόζα από την επτάρα επί της Χόφενχαϊμ (7-1) Μπάγερν.
Ασταμάτητη

Πάρτι πρόκρισης η Μπάγερν! (vds)

Οι Βαυαροί των 15 τελικών προσπαθειών στο πρώτο 45λεπτο συνέχισαν στο ίδιο τέμπο στην επανάληψη και στο 50′ ο Γκόμεζ χτύπησε για 2η φορά στο ματς. Ο διεθνής στράικερ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ριμπερί και με κεφαλιά έγραψε το 4-0 υπέρ της Μπάγερν.
Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν το πόδι από το γκάζι… Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 61′ ο Μάριο Γκόμεζ πέτυχε χατ-τρικ. Εκμεταλλεύτηκε εκ νέου την ασίστ του Ριμπερί και με κεφαλιά έγραψε το 5-0 υπέρ των οικοδεσποτών. Ηταν, όμως, εμφανές πως τόσο ο Γάλλος όσο και ο Γερμανός είχαν μεγάλα κέφια…
Ετσι στο 67′ συνδυάστηκαν εκ νέου με τον Ριμπερί να δίνει 3η ασίστ και τον Γκόμεζ να σκοράρει γα 4η φορά ο ίδιος και για 6η η Μπάγερν. Ποιος είπε, όμως, πως οι οικοδεσπότες σταμάτησαν; Ελάχιστοι… Και αυτό γιατί στο 81′ ήρθε ο Ρόμπεν να γράψει το 7-0 με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς.
Το 1-0 της Μπάγερν
Το 2-0 της Μπάγερν
Το 3-0 της Μπάγερν
Το 4-0 της Μπάγερν
Το 5-0 της Μπάγερν
Το 6-0 της Μπάγερν
Το 7-0 της Μπάγερν
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 7-0 (10′, 81′ Ρόμπεν, 42′ Μίλερ, 44′, 50′, 61′, 67′ Γκόμεζ)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστουμπερ, Ριμπερί (79′ Πράνγιτς), Ρόμπεν (82′ Τίμοτσουκ), Αλάμπα, Γκουστάβο, Κρόοζ, Μίλερ (70′ Σβάινσταϊγκερ), Γκόμεζ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Αμπραχαμ, Στάινχεφερ (70′ Ντέγκεν), Σακίρι (80′ Ζουά), Φ. Φράι (61′ Στόκερ), Καμπράλ, Χάκα, Στρέλερ, Α. Φράι.
Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ -www.sentragoal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.