Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Συνεδριάζει στις 12:00 το υπουργικό συμβούλιο

Μάρτιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου συνεδριάζει στις 15.00, στη Βουλή, το υπουργικό συμβούλιο. Βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση της δανειακής σύμβασης μεταξύ Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και Ελληνικής Δημοκρατίας.

Θα συζητηθούν επίσης η λήψη μέτρων για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου 2012 στο κέντρο της Αθήνας και η μεταφορά του χρόνου διενέργειας των ετήσιων τακτικών κρίσεων έτους 2012 στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης αναμένονται ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, η κύρωση της συνθήκης για τη σταθερότητα, το συντονισμό και τη διακυβέρνηση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση με εισηγητής τον Ευ. Βενιζέλο και το σχέδιο νόμου για τις προσωπικές εμπορικές εταιρείες με εισηγητή τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 14th, 2012 at 11:44 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply