Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα πρόθυρα διάλυσης η ΑΕΚ!

Μάρτιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δραματικές στιγμές ζει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ!

Στα πρόθυρα διάλυσης η ΑΕΚ! Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστοποιήθηκε ότι ο βασικός χρηματοδότης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, βάζει μόνο το ποσό των 300.000 ευρώ! Χρήματα που μοιάζουν με… σταγόνα στον ωκεανό!

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν βρεθούν άμεσα χρήματα, η «Ενωση» θα βαδίσει με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση! Γι’ αυτό το λόγο γίνεται έκκληση στους μετόχους της ομάδας να συνδράμουν οικονομικά βάζοντας από 300.000 ευρώ ο καθένας μέσα σε 48 ώρες προκειμένου να μην βρεθεί στον γκρεμό

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, και μετά από ένα πολύωρο διοικητικό συμβούλιο, που κράτησε πάνω από 7 ώρες, με ταυτόχρονη τηλεφωνική συνομιλία με τον κο Νοτιά, προσδιορίστηκε το ποσό που χρειάζεται η Αεκ για την αδειοδότηση, και το οποίο, ανέρχεται στο ύψος των 2.800.000 ευρώ , μέχρι 31 Μαρτίου 2012, και άλλα 3.000.000 μέχρι 30 Ιουνίου 2012 .

Μετά την κατηγορηματική δήλωση του κου Νοτιά, , παρά τις επίμονες πιέσεις όλων των μελών του ΔΣ ,ότι δεν μπορεί να καταβάλει ποσό άνω των 300.000 ευρώ, και εξαιτίας της αρνητικής αυτής εξέλιξης αλλά και της στενότητας του χρόνου, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να απευθύνει δραματική έκκληση προς όλους τους μετόχους της Αεκ, νυν και πρώην – συμμεριζόμενοι την ιστορική κρίσιμη στιγμή για την Αεκ, και αναλογιζόμενοι το φάσμα της β’ εθνικής και της διάλυσης της ομάδας – να καταβάλουν εντός 48 ωρών, το ποσό των 300.000 ευρώ ο καθένας κατ ελάχιστον

Το διοικητικό συμβούλιο , εξαντλώντας κάθε περιθώριο εξεύρεσης λύσης και μόνο για την σωτηρία της Αεκ αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλος Μαρτίου 2012.

Με δεδομένα τα παραπάνω, καλούμε τους :

1) Παππά

2) Χατζηιωάννου

3) Γκίκα

4) Κανελλοπουλο

5) Νικολαίδη

6) Αθήνη

7) Θανόπουλου

8) Μελισσανίδη

9) Supporter

10) Τροχανά

, να καταβάλουν ο καθένας το ποσό των 300.000 ευρώ κατ ελάχιστον.

Επίσης, καλούμε όλους του οικονομικά επιφανείς ενωσίτες, να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης, και να δηλώσουν εντός της ίδιας προθεσμίας το ποσό που μπορούν να προσφέρουν,.

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ !

Το διοικητικό συμβούλιο»

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 14th, 2012 at 12:21 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply