Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Επιστολή του Σωματείου Τουριστικών Επιχειρήσεων, με αφορμή το περιστατικό της “εξαφάνισης” τριών Άγγλων στα Γρεβενά…

Μάρτιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Σάββατο 10/3/2012 στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας έλαβε χώρα ένα γεγονός το οποίο θα μπορούσε να πάρει δυσάρεστη τροπή. Μία ομάδα τριών ατόμων από την Αγγλία οι οποίοι ανέβηκαν στο χιονοδρομικό για σκι λόγω της πυκνής ομίχλης έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν σε άγνωστη και δύσβατη περιοχή του χιονοδρομικού.

Το περιστατικό αυτό θα μπορούσε να πάρει δυσάρεστη τροπή αν δεν κινητοποιούνταν άμεσα όλοι οι φορείς του νομού.

Ποιο συγκεκριμένα ήταν άμεση η αντίδραση της διοίκησης και του προσωπικού του χιονοδρομικού κέντρου, της περιφέρειας, του δήμου, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, και τέλος της ομάδας διάσωσης Γρεβενών η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική.

Τέτοια περιστατικά μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα την τουριστική εικόνα του νομού και γι αυτό απαιτείται η συνεχείς εγρήγορση των τοπικών φορέων.

Η συνεχείς οργάνωση και βελτίωση μας, θα πρέπει να γίνεται τόσο στην πρόληψη και αποφυγή των συμβάντων, όσο και στον σχεδιασμό της αντιμετώπισης τους.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Γκουντρομίχος Ηρακλής

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 14th, 2012 at 09:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply