Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους οι τρεις Βρετανοί που αναζητούνταν στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Μάρτιος 11th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τέλος καλό, όλα καλά…

Ολοκληρώθηκε στη 01:15 η επιχείρηση εντοπισμού των τριών Άγγλων χιονοδρόμων (2 άντρες και μία γυναίκα) που ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου(11/3), στην ευρύτερη περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των χιονοδρόμων εκτός από την αστυνομία συμμετείχε και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς και υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου.

Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες πληροφορίες του Star-Fm.gr, οι συγκεκριμένοι, είναι μέλη μιας μεγάλης ομάδας Βρετανών- περίπου 35 ατόμων-  όλοι ηλικίας από 28 έως 35 ετών, που διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Από νωρίς,  οι  Άγγλοι κρατούσαν μπύρες στα χέρια τους και χάθηκαν προς την πλευρά του Διστράτου Ιωαννίνων στην περιοχή “Ρέμα”. Τώρα (00:40) επικρατεί  ομίχλη στην περιοχή ενώ στην διάσωση συμμετέχει και ομάδα της ΕΜΑΚ με θερμική κάμερα όπου περιμένουν να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες για να τους εντοπίσουν. Υπάρχει πάντως “ακουστική” επαφή μαζί τους“, μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή που παρακολουθεί από κοντά τη διάσωση.

Στη  01:15 της Κυριακής (11/3), οι άντρες  της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης,  του χιονοδρομικού και της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τους προσεγγίσουν και να ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος όλη αυτή η προσπάθεια.

Στο Star-Fm.gr μίλησε πριν λίγο άνθρωπος που τους εντόπισε στο “Ρέμα” Διστράτου: “Είναι καλά στην υγεία τους αφού μπορούν και περπατάνε χωρίς καμία υποστήριξη. Είναι όμως εξαντλημένοι και σίγουρα θα έχουν έναν βαθύ ύπνο”…

Star-Fm.gr: Ποτό και χιονοδρομία, δεν πάνε μαζί…

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 11th, 2012 at 01:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply