Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Χρυσοχοΐδης ψηφίζει Βενιζέλο

Μάρτιος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά την προσέλευσή του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ, οι εργασίες της οποίας άρχισαν

Ο Χρυσοχοΐδης ψηφίζει ΒενιζέλοΣτήριξη στον Ευ.Βενιζέλο δήλωσε ότι θα παράσχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η δήλωση έγινε κατά την προσέλευση του υπουργού στην Εθνική Συνδιάσκεψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αφήσει αιχμές κατά του Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος επίσης διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κατά την τελετή παραλαβής του χαρτοφυλακίου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Με τις ομιλίες Σβόμποντα, Αγιάλα, Καρχιμάκη και Παπανδρέου ξεκίνησε σήμερα, Σαββάτο, η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος θα γίνει αύριο, Κυριακή.

Οι εργασίες του Σαββάτου άρχισαν με ομιλίες του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Χήνες Σβόμποντα, του γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο απολογισμός της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος εν όψει των εθνικών εκλογών από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.

Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η Εθνική Συνδιάσκεψη.

ΔΟΛ

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 10th, 2012 at 14:41 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply