Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Και η Άννα Διαμαντοπούλου ψηφίζει Βενιζέλο

Μάρτιος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δηλώσεις στήριξης  στην κούρσα διαδοχής του ΠαΣοΚ

Χρυσοχοΐδης και Διαμαντοπούλου ψηφίζουν ΒενιζέλοΣτήριξη στον Ευ. Βενιζέλο δήλωσε ότι θα παράσχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η δήλωση έγινε κατά την προσέλευση του υπουργού στην Εθνική Συνδιάσκεψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επίσης το Σάββατο με δήλωσή της στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ Βενιζέλου στην κούρσα διαδοχής στο ΠαΣοΚ.

Στη δήλωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η χώρα και το ΠαΣοΚ χρειάζονται σήμερα ηγεσία με γνώση, εμπειρία, ικανότητα και αποδεδειγμένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο εθνικό χρέος. Γι’ αυτό και με δεδομένη την προσφορά και τη συμβολή του Ευάγγελου Βενιζέλου σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, καθώς και την τοποθέτησή του στην Εθνική Συνδιάσκεψη, στηρίζω την υποψηφιότητά του».

Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠαΣοΚ ξεκίνησε το Σάββατο με τις ομιλίες του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Χίνες Σβόμποντα, του γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα, του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και του προέδρου του Κινήματος κ. Παπανδρέου.

Ακολούθησε ο απολογισμός της κυβερνητικής διετίας από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του ΠαΣΟΚ εν όψει των εθνικών εκλογών από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο.

Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η Εθνική Συνδιάσκεψη.

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 10th, 2012 at 22:06 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply