Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απονομή τιμητικών επαίνων στους μαθητές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «Γρεβενά & Ανακατωσιά» 2012

8 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Είστε το μέλλον αυτού του τόπου, είστε το μέλλον αυτού του θεσμού. Είστε εσείς που θα συνεχίσετε τα επόμενα χρόνια τις αποκριάτικες εκδηλώσεις» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά την διάρκεια εκδήλωσης, απευθυνόμενος στους μαθητές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών που συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου «Γρεβενά & Ανακατωσιά» 2012.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας, η παρουσία σας έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα στις φετινές εκδηλώσεις οι οποίες ήταν αφιερωμένες στα παιδιά και συνέβαλε στην επιτυχία τους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας είναι να σας δώσουμε έναν συμβολικό έπαινο για την συμμετοχή σας.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους μαθητές να σχεδιάσουν τις επόμενες αποκριάτικες εκδηλώσεις και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου τόνισε ότι θα τις εντάξει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών κ. Αναστασιάδου-Αναγνώστου Ευτυχία ευχαρίστησε το Δήμο για την ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.Ήταν κάτι που έγινε πρώτη φορά και αποτελούσε πάγιο αίτημα των μαθητών τόνισε. Δώσατε χαρά στα παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Με ειδικό έπαθλο βραβεύθηκαν: η ΣΤ΄ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών για το Κυνήγι του Θησαυρού και η Γ΄ Τάξη του ΕΠΑΛ Γρεβενών, για την ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσία τους το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 το απόγευμα στο κάλεσμα των πολιτών, ενώ στα υπόλοιπα σχολεία απονεμήθηκαν έπαινοι.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στη αίθουσα συσκέψεων του Δήμου Γρεβενών παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, οι Αντιδήμαρχοι κα Αικατερίνη Πέτρου και κ.κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης, Κων/νος Μιχαλογιάννης, Αθανάσιος Καραγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Παλάσκας, Εκπαιδευτικοί και μαθητές.

This entry was posted on Πέμπτη, 8 Μαρτίου, 2012 at 16:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply