http://4.bp.blogspot.com/-gY_mW8uQYyY/T1YYI6Nkv3I/AAAAAAAAlGA/6SYxUb2uGe4/s320/IMG_7633.JPGΤην πρώτη θέση κατέκτησε η Βασιλική Ζωγράφου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ιππασίας στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.

Η αθλήτρια του Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο σημειώνοντας χρόνο 6:46, όπου και αποτελεί τον καλύτερο όλων των εποχών. Η Βασιλική Ζωγράφου λίγο μετά τον αγώνα δρόμου έκανε δηλώσεις όπου και ανέφερε πως «είχα στόχο αυτόν τον αγώνα και τον περίμενα πως και πως, οπότε είμαι χαρούμενη που κέρδισα. Στόχος μου το καλοκαίρι είναι να σπάσω το πανελλήνιο ρεκόρ στα 600μ. παγκορασίδων, ενώ θα αγωνιστώ και στα 800 μέτρα στην κατηγορία κορασίδων».

Ο Γ.Σ.Γρεβενών είχε συνολικά πέντε συμμετοχές αθλητών. Στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ κατέκτησε την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη των συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Η προπονήτρια των επιτυχιών Ιωάννα Σπανού μια ημέρα μετά τον αγώνα δρόμου βρισκόταν στο Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ προετοιμάζοντας την ομάδα για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανοικτού Στίβου τον Απρίλιο.

Το δ.σ. του Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ συγχαίρει την προπονήτρια Ιωάννα Σπανού και όλους τους αθλητές της ομάδας για την αξιοπρεπή συμμετοχή τους και εκδηλώνει την χαρά του για το χρυσό μετάλλιο και τον απίστευτο χρόνο της Βασιλικής Ζωγράφου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία 2.000 μ Π/ Κορασίδων Α
Βασιλική Ζωγράφου 1η θέση με χρόνο 6,46΄
Ευαγγελία Ζωγράφου 39η θέση,
Θεοδώρα Παυλίδη 72η θέση.

Κατηγορία 6.000 μ εφήβων
Νούχα Τζουλιάν 33η θέση.

Κατηγορία 10.000 μ Ανδρών
Κόνου Χρυσοβαλάντης 82η θέση.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος    Ο Γ. Γραμματέας
Ιορδάνης Καραϊορδανίδης   Κων/νος Κυριάκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.