Είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα και πνίγηκε…

Το αστυνομικό σώμα θρηνεί έναν άριστο αστυνομικό, έναν μαχητικό συνδικαλιστή και ένα πολύ καλό παιδί… Ο Ηλίας Τουλίτσης είχε πάει το μεσημέρι μαζί με έναν συνάδελφό του και έναν ακόμη φίλο του στη θαλάσσια περιοχή της Αλυκής για υποβρύχιο ψάρεμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 18:00΄ το απόγευμα, οι δύο φίλοι του είδαν το άψυχο σώμα του 43χρονου αστυνομικού να ανεβαίνει στην επιφάνεια. Κανείς δεν είναι σε θέση να πει τι ακριβώς συνέβη και τι ήταν εκείνο που τον οδήγησε στον θάνατο. Ο Ηλίας αγαπούσε πολύ την θάλασσα και μάλιστα ήταν και εκπαιδευτής καταδύσεων. Ίσως η νεκροψία νεκροτομή, που θα γίνει αύριο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, δώσει κάποιες απαντήσεις.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο αστυνομικό σώμα, αφού ο Ηλίας Τουλίτσης ήταν πολύ γνωστός σε όλους και λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας. Ο άτυχος 43χρονος ήταν επί σειρά ετών, μέχρι πρόσφατα, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και ήταν επίσης ένας άψογος και μάχιμος αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Β΄ΟΠΚΕ Βοιωτίας.

www.lamiareport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.