http://4.bp.blogspot.com/-N96FX9TMlaw/T1STzGeVHvI/AAAAAAAAk94/NAzfozoKc5g/s1600/vatolakkiotis.jpgΤο καταδικαστικό λάθος του Κώστα Τσαγκαλίδη να κάνει λάθος αλλαγή στο παιχνίδι του Περδίκκα με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σήμανε και το τέλος του από την ομάδα της Πτολεμαΐδας.

Ο έμπειρος τεχνικός την ώρα που η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 στο 74’, έκανε αλλαγή τον μικρό Χαϊτίδη και πέρασε στη θέση του τον Αλέκο Αρσενίδη, ο οποίος είναι μεγάλος. Έτσι ο Περδίκκας για πάνω από 15 λεπτά αγωνιζόταν με δύο αντί για τρεις παίκτες κάτω των 20 ετών στην ενδεκάδα, γεγονός που το αντιλήφθηκαν άμεσα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ετσι, παρά το τελικό 1-5 υπέρ των φιλοξενούμενων, η ομάδα της Αλεξάνδρειας θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά.

Αυτό σήμανε και το τέλος του Κώστα Τσαγκαλίδη από την τεχνική ηγεσία του Περδίκκα, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή…

onsports.gr

Star-fm.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Κώστας Τσακαλίδης υπέβαλε την παραίτησή του αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη αλλά η παραίτησή του δεν έχει γίνει δεκτή και την Τρίτη θα πάει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.