Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο Κρεμλίνο επιστρέφει για τρίτη προεδρική θητεία ο Πούτιν

Μάρτιος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εκτεταμένη νοθεία στις κάλπες καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Στο Κρεμλίνο επιστρέφει για τρίτη προεδρική θητεία ο Πούτιν

Νικητής με ποσοστό 63,75% αναδείχθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές ρωσικές εκλογές με το αποτέλεσμα να σημαίνει επί της ουσίας ότι δεν χρειάζεται δεύτερος γύρος.

Οι εφημερίδες της αντιπολίτευσης στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα κάνουν λόγο για εκλογές που πραγματοποιήθηκαν με τρόπο που δεν διασφαλίζει τη νομιμοποίηση του Βλ. Πούτιν αλλά και για υποχρέωση του Ρώσου προέδρου να λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του από εδώ και πέρα την άποψη της μειοψηφίας.

Το Χρηματιστήριο της Μόσχας άνοιξε με άνοδο ενώ με ανακοίνωσή της η τράπεζα Aton τονίζει ότι “η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα περιορίζεται”.

Ο πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής των εκλογών, Βλάντιμιρ Τσουρόφ, διευκρίνισε ότι το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές έφθασε στο 65,3 % των 110 εκατομμυρίων ψηφοφόρων.

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 5th, 2012 at 11:11 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply