Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κάντε λεύκανση δίχως τη συνδρομή οδοντίατρου

Μάρτιος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο τρόπος για να επαναφέρετε τη λάμψη της οδοντοστοιχίας

Κάντε λεύκανση δίχως τη συνδρομή οδοντίατρουΜε το πέρασμα του χρόνου, τα δόντια χάνουν την λάμψη τους. Για να ξαναγίνουν κάτασπρα, απαιτείται η επίσκεψη σε οδοντίατρο προκειμένου να προχωρήσει σε λεύκανση.

Υπάρχει, ωστόσο και ένας άλλος τρόπος που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σπίτι για να επανέλθει η λάμψη της οδοντοστοιχίας. Το μυστικό είναι η χρήση της μαγειρικής σόδας.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε μια μικρή ποσότητα σόδας σε μια βρεγμένη οδοντόβουρτσα. Στη συνέχεια, τρίβουμε τα δόντια, σαν να τα πλέναμε και με κανονική οδοντόκρεμα και μετά τα ξεπλένουμε.

Τη μέθοδο αυτή μπορούν να εφαρμόσουν και όσοι λόγω καπνίσματος παρατηρούν ένα σχετικό κιτρίνισμα στα δόντια τους. Για ακόμη πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, η χρήση της σόδας μπορεί να συνδυαστεί και με λευκαντική οδοντόκρεμα.

Πρέπει ωστόσο να τονιστεί, ότι η χρήση σόδας δεν πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση διότι καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών.

 

 

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 5th, 2012 at 17:31 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply