Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Ξεκινά σήμερα ακόμη ένα Super Market “ΕΠΙΛΟΓΗ”… (Δείτε τις προσφορές)

Μάρτιος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η επιχείρηση “S/M Επιλογή” τολμά και ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην οδό Θεοδώρου Ζιάκα 7 στα Γρεβενά

Ο “εμπνευστής” των Γρεβενιώτικων Σούπερ Μάρκετ “ΕΠΙΛΟΓΗ”, Κυριάκος Παναγιωτίδης αισθάνεται δικαιωμένος αφού μπόρεσαν να επιβιώσουν και μάλιστα να διατηρήσουν ένα μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών παρά την έλευση μεγάλων πολυεθνικών εταιριών στον τόπο μας.

“Μπορούμε να καυχόμαστε πως δεν μειώσαμε τον αριθμό των εργαζομένων στην επιχείρησή μας, παρά τις δυσκολίες,  και μάλιστα θα προσλάβουμε και νέους εργαζόμενους για να στελεχώσουμε το νέο μας κατάστημα” δήλωσε στο Star-Fm.gr εκπρόσωπος της εταιρίας και συμπλήρωσε: “Δεν προσβλέπουμε στην αύξηση των κερδών μας αλλά στον ικανοποιημένο πελάτη που θα βρει όλα τα προϊόντα μας σε χαμηλές τιμές. Καλούμε λοιπόν σήμερα Δευτέρα (5/3) όλο τον κόσμο στις 5:30 το απόγευμα στην οδό Θ.Ζιάκα 7, να δουν από κοντά το νέο Super Market και να αγοράσουν ότι τους χρειάζεται σε νέες μειωμένες τιμές. “Χτυπάμε” την κρίση για να μπορεί ο καθένας να ψωνίζει σε τιμές που συμφέρει την τσέπη του”.

Προσφορές

Απο σήμερα και έως 9/3 στο νέο κατάστημα ΕΠΙΛΟΓΗ στην Θ.Ζιάκα 7, μπορείτε να βρείτε:
Μινέρβα Ελαιόλαδο κλασικό 5λίτρων Super τιμή ΜΟΝΟ 12,95 Ε
Ariel κουτί 63  μεζούρες Super τιμή ΜΟΝΟ 12,45 Ε
Dixan Κουτί 70 μεζούρες Super τιμή ΜΟΝΟ 10,49 Ε
DOVE αφρόλουτρο κλασικό 750ml Super τιμή ΜΟΝΟ 4,42 Ε
πολλές προσφόρες, χαμηλές τιμές και πολλά δώρα εντός του καταστήματος
Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Star-Fm.gr: Καλές δουλειές

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 5th, 2012 at 18:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply