Στις 23:00 μ.μ. κοντά στο Μάνσφιλντ, Οχάιο, Healey, εμφανίστηκε ένα κόκκινο φως από τα αριστερά (δυτικά) με κατεύθυνση νότια. Τρία ή τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Yanacek παρατηρεί ένα ενιαίο σταθερό κόκκινο φως στον ανατολικό ορίζοντα, και το αναφέρει ο Coyne. Περίπου 30 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Yanacek ανακοίνωσε ότι το φως φαίνεται να συγκλίνει προς το ελικόπτερο, και το παρακολούθησαν όλοι ετοιμοπόλεμοι…

Καθώς το φως συνεχίζει την προσέγγισή του, άρπαξε ο Coyne τον ελέγχο από τον Jezzi και άρχισε την κάθοδο και να κινούνται περίπου με 500 πόδια το λεπτό. Έκανε επαφή μέσω ασυρμάτου με τον έλεγχο προσέγγισης Μάνσφιλντ, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με πιθανή κυκλοφορία τζετ. Το Μάνσφιλντ αναγνώρισε τη διαβίβασή του, αλλά η επαφή χάθηκε τόσο στα UHF όσο και στα VHF.

Το κόκκινο φως δείχνει να είναι σε πορεία σύγκρουσης, πλησιάζει με ταχύτητα που εκτιμάται σε περισσότερα από 600 κόμβους.Ο Coyne αύξησε το ποσοστό της καθόδου έως 2.000 πόδια ανά λεπτό μέχρι να φτάσουν περίπου στα 1.700 πόδια, περίπου 600 πόδια πάνω από τις κορυφές των δέντρων. Με το άγνωστο αντικείμενο να τους έχει ζευγαρώσει,και τα μέλη του πληρώματος να φοβούνται για τη ζωή τους. Ακριβώς όπως μια σύγκρουση φάνηκε επικείμενη, το φως ξαφνικά σταμάτησε και άρχισε να αιωρείται πάνω και μπροστά από το ελικόπτερο.Αυτό που είδαν ήταν ένα UFO σε σχήμα πούρου, με γκρι μεταλλική εμφάνιση, και το αντικείμενο του οποίου το θολωτό φαινομενικό μέγεθος του γέμισε όλο το παρμπρίζ.

www.apocalypsejohn.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.