Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Μεγάλο λάθος που ασπάστηκα τον χριστιανισμό»

Μάρτιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο γάμος του Γιώργου Σεϊταρίδη και της Τουχτσέ Καζάζ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων κυρίως από την πλευρά της τουρκάλας ηθοποιού. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Τουχτσέ μάλιστα άλλαξε θρησκεία προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη αντίρρηση και αντίδραση της οικογένειάς της. Έπειτα από τρία χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Η Τουχτσέ Καζάζ σε συνέντευξή της στον τουρκικό Τύπο δήλωσε ότι μετάνιωσε που ασπάστηκε τον χριστιανισμό, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της ως «μεγάλο λάθος». Αυτή η δήλωση, έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία, ενώ προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς, αλλά όχι και σε αυτούς που την γνωρίζουν καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, όταν η Τουχτσέ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο πατρικό της μετά τον χωρισμό της, έπρεπε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσει να την δεχτούν πίσω.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 3rd, 2012 at 16:15 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply