http://media.megatv.com/filesystem/images/20120302/engine/still_1133765_type12250.jpgΤις σορούς της Αμερικανίδας δημοσιογράφου, Μαρί Κόλβιν και του Γάλλου φωτογράφου, Ρεμί Οσλίκ στη συνοικία Μπάμπα Αμρ της Χομς βρήκαν οι συριακές αρχές.

Όπως μάλιστα ανέφερε πηγή του συριακού υπουργείου Εξωτερικών, οι δυο σοροί βρέθηκαν θαμμένες σε περιοχή που ελεγχόταν από “ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες” όπως χαρακτηρίζει τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις.

Βρέθηκε επίσης και μια τρίτη σορός, χωρίς να έχει καταστεί δυνατή η διασταύρωση του ονόματος του θύματος. Η Συρία θα ζητήσει δείγματα DNA από τις αντίστοιχες χώρες τους για να ταυτοποιήσει τις σορούς, οι οποίες θα παραδοθούν εν συνεχεία στην πρεσβεία της Πολωνίας που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ, Γαλλίας και Ισπανίας.

Εν τω μεταξύ, οι δημοσιογράφοι Εντίτ Μπουβιέ και Γουίλιαμ Ντάνιελς που είχαν παγιδευτεί στην πόλη Χομς, κατόρθωσαν να διαφύγουν και βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση στον Λίβανο. Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας της Μπουβιέ που είχε υποστεί κάταγμα μηριαίου φαίνεται ότι είναι σταθερή.

Megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.