http://www.skai.gr/files/temp/473FCF38FE8380C26B92497C70507F88.jpgΑνοιχτό το ενδεχόμενο, «εν καιρώ» να προωθήσει την τροπολογία των 90 βουλευτών και την αντίστοιχη ρύθμιση που πρότεινε και ο Χάρης Καστανίδης, για την άρση του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων για τα οικονομικά των πολιτικών προσώπων, άφησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναφερόμενος στην τροπολογία των βουλευτών, εκτίμησε ότι η Βουλή δεν μπορεί να νομοθετεί υπό την πίεση των ΜΜΕ και πρόσθεσε ότι το θέμα θα μπορούσε να αποτελέσει μία δημιουργική συζήτηση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει και με τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών ώστε να προωθηθεί μια συνολική ρύθμιση.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ότι κανένας από τους 90 βουλευτές που υπέγραφαν την εν λόγω τροπολογία δεν θέλησε να την υπερασπιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής και να «πιέσει» για συγκεκριμένη δέσμευση της κυβέρνησης.

Πηνελόπη Γκάλιου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.