Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας ανάμεσα στα Γρεβενά Αεράτα και τον Κάστορα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής
Μοιρασμένο το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, παρόλα αυτά οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ με το Τζιώτζη στο 23′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ και τον Ιωαννίδη στην επανάληψη στο 71’ μετά από διπλή προσπάθεια να μην τα καταφέρνει.Στις καθυστερήσεις ο Αντωνιάδης έχασε την ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο, όταν από κοντά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βίδρα.
Οι καλύτερες φάσεις
α’ ημίχρονο
14′ ασίστ του Παπακώστα στον Καραγιάννη, το σουτ απέκρουσε ο Τέγος.
16′ καλό σουτ του Τσούκλη, σε ετοιμότητα ο Βίδρας μπλόκαρε σταθερά.
23′ απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή των Αεράτων, ο Βίδρας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

β’ ημίχρονο
71′ ο Χαματάι τροφοδότησε άψογα τον Ιωαννίδη, ο οποίος με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Τέγο.
84′ δυνατό σουτ του Χαριζόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
90’+ η σέντρα του Τζιώτζη στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Αντωνιάδη, το σουτ από κοντά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βίδρα.

Διαιτησία: Καλιακάτσιος, Τσιαντής, Μπουντούρης (Άρτας)

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Χαματάι, Ιωαννίδης, Λάλλος Θ., Λάλλος Π., Ίττης (38’ Ντινόπουλος/88’ Κοτενίδης), Παπακώστας, Δημόπουλος (76’ Χαρισόπουλος), Καραγιάννης, Μπαλοδήμος

ΚΑΣΤΩΡ: Τέγος, Γκούρλιας (46’ Τούλιας), Τομόπουλος (55’ Αντωνιάδης), Παναγιωτίδης, Σιωπόβου, Καραβασίλης, Μήλιος (60’ Σίμος), Καραμαλής, Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαλεγκάνος.

Δείτε όλα τα Αποτελέσματα
Φωτογραφίες από τον αγώνα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.