Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα…

Το απόγευμα της Πέμπτης (01/03), στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Κλείτου – Δρεπάνου, Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 65χρονο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε κανάλι νερού, βάθους τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του.
Για το ατύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Δεσκάτη: Σύλληψη 47χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς
Συνελήφθη, την Πέμπτη(01/03) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης, με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, καθώς και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, 47χρονος Έλληνα υπήκοος για άσκοπους πυροβολισμούς, στην Δεσκάτη – Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, πυροβόλησε στον αέρα δώδεκα φορές με κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα στον προαύλιο χώρο της οικίας του

Μετά από έρευνα που έγινε σε επαγγελματικό χώρο στο ισόγειο της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• τρία (3) κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο συλληφθείς κατείχε νόμιμα,
• μια φυσιγγιοθήκη με δώδεκα (12) κυνηγετικά φυσίγγια και
• δώδεκα (12) κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές σε καταστήματα της Πτολεμαΐδας
Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών, που είχαν γίνει στις 24 Οκτωβρίου 2011 και 11 Φεβρουαρίου 2011 στην πόλη της Πτολεμαΐδας, σε καφενείο και σούπερ μάρκετ αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ένας 26χρονος τις νυχτερινές ώρες της 24-10-2011 μπήκε σε καφενείο στην Πτολεμαΐδα, σε χρόνο που αυτό δεν λειτουργούσε και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ και διάφορα οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής χρηματικής αξίας τριακοσίων (300) ευρώ. Επίσης, τις νυχτερινές ώρες της 11-11-2011 είχε εισέλθει σε σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα, πού ήταν κλειστό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ και διάφορα οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής χρηματικής αξίας χιλίων εξακοσίων ευρώ (1600).

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ο 26χρονος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.