Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ρύθμιση για ενδεχόμενη άρση απορρήτου και προσωπικών δεδομένων των πολιτικών

Μάρτιος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.skai.gr/files/temp/473FCF38FE8380C26B92497C70507F88.jpgΑνοιχτό το ενδεχόμενο, «εν καιρώ» να προωθήσει την τροπολογία των 90 βουλευτών και την αντίστοιχη ρύθμιση που πρότεινε και ο Χάρης Καστανίδης, για την άρση του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων για τα οικονομικά των πολιτικών προσώπων, άφησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου αναφερόμενος στην τροπολογία των βουλευτών, εκτίμησε ότι η Βουλή δεν μπορεί να νομοθετεί υπό την πίεση των ΜΜΕ και πρόσθεσε ότι το θέμα θα μπορούσε να αποτελέσει μία δημιουργική συζήτηση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει και με τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών ώστε να προωθηθεί μια συνολική ρύθμιση.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ότι κανένας από τους 90 βουλευτές που υπέγραφαν την εν λόγω τροπολογία δεν θέλησε να την υπερασπιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής και να «πιέσει» για συγκεκριμένη δέσμευση της κυβέρνησης.

Πηνελόπη Γκάλιου

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 2nd, 2012 at 17:23 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply