Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κίνημα φθηνών προϊόντων- Άμεσα πρέπει να ξεκινήσει και στην Καστοριά (αλλά και στα Γρεβενά)…

Μάρτιος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εμείς το ξεκινάμε…

Ξεκινάμε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε στον νομό Καστοριάς χώρο διάθεσης φθηνών – ποιοτικών προϊόντων. Ζητάμε την συνεργασία όλων. Όλοι θα πρέπει να ξεκινήσουμε και να στηρίξουμε μια τέτοια προσπάθεια που έχει άμεσο οικονομικό όφελος για όλους.

Από σήμερα στα τηλ. 24670.26945-22289 και στο news@diktyo1.gr ζητάμε τις προτάσεις σας, τις απόψεις σας ώστε να βάλουμε μπρος σε χαμηλές τιμές. Φτάνει πια οι μεσάζοντες, φτάνουν οι πανάκριβες τιμές.

Να στηρίξουμε τους τοπικούς παραγωγούς.

Περιμένουμε την αντίδραση σας και τις προτάσεις ώστε όλοι οι πολίτες και του νομού Καστοριάς να αποκτήσουν πρόσβαση σε χαμηλές τιμές.

Φθηνά προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθοριστικό χτύπημα στην ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια εμπόρων και μεσαζόντων.

www.alphafm.gr

Star-Fm.gr: Μπράβο στον Αντώνη Παραρά, στο Δίκτυο 1, alphafm.gr και ALPHA 94,7 για την πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν για τον Ν.Καστοριάς. Μήπως όμως θα έπρεπε να αναλάβουμε παρόμοια δράση και στα Γρεβενά; Προτείνουμε: τον Δήμο Γρεβενών, την Αντιπεριφέρεια ή ακόμη και το ΕΒΕ Γρεβενών να ξεκινήσουν. Έτσι θα βοηθήσουμε τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και την ίδια μας την ..τσέπη.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 2nd, 2012 at 09:29 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply