Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πρόξενος της Γερμανίας στον Δήμο Γρεβενών

1 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τον Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Wolfgang Hoelscmaier-Obermaier υποδέχθηκε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Γρεβενών, τη συνεργασία με Δήμους της Γερμανίας σε επίπεδο τεχνογνωσίας, επιχειρηματικότητας, πολιτισμού αλλά και θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Θέλουμε τόνισε ο κ. Δήμαρχος ο τόπος μας να γίνει τόπος προορισμού επισκεπτών και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που τον καθιστούν σημαντικό ταξιδιωτικό προορισμό, για όσους αγαπούν τη φύση και αναζητούν νέες μορφές τουρισμού.

Ο κ. Πρόξενος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Γρεβενά και  δήλωσε ότι θα συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή, ενισχύοντας δράσεις συνεργασίας τόσο στον τουρισμό όσο και στην επιχειρηματικότητα.

Ο Δήμαρχος αμέσως μετά τη συνάντηση προσέφερε στον κ. Πρόξενο εκδόσεις με τις ομορφιές και την ιστορία των Γρεβενών.

 

Γραφείο Δημάρχου

This entry was posted on Πέμπτη, 1 Μαρτίου, 2012 at 22:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply