Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ρούχα για άντρες γυναίκες και παιδιά από το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών – Βοηθήστε την προσπάθεια για τους οικονομικά αδύνατους

Φεβρουάριος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει δημιούργησε ιματιοθήκη με ενδύματα παιδικά, γυναικεία, ανδρικά, για την κάλυψη αναγκών Δημοτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Παρακαλούνται οι Δημότες που επιθυμούν να ενισχύσουν την ιματιοθήκη, με ενδύματα άφθαρτα και καθαρά να επικοινωνούν κάθε Τετάρτη από τις 9:00π.μ. έως τις 12:00μ. με την κ. Κοράβου στο τηλ. 2462076034.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών ευχαριστεί τη Διοίκηση και τους Ιατρούς του Γ. Νοσοκομείου Γρεβενών καθώς επίσης και το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου πρόληψης «Ορίζοντες» για τα σεμινάρια που έκαναν στους συμμετέχοντες του Δικτύου Εθελοντών της υπηρεσίας μας.

Τα μαθήματα αυτά ήταν αναγκαία προϋπόθεση για απόκτηση γνώσεων των εθελοντών σχετικά με το έργο που θα κληθούν να κάνουν.

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 29th, 2012 at 11:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply