Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των δημαρχείων

Φεβρουάριος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα

Σε καταλήψεις των δημαρχείων όλης της χώρας προχωρούν σήμερα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα οι εργαζόμενοι της αυτοδιοίκησης σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, συμμετέχει και ο σύλλογος των εργαζομένων στο δήμο Κοζάνης, ενώ αναμένονται καταλήψεις και σε άλλα δημαρχεία του νομού Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας.

«Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των εκβιαστών, αντεργατικών και αντικοινωνικών απαιτήσεων της τρόικας συνεχίζεται», σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Η ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι «η Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 έχει χαρακτηρισθεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων (από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι), προκειμένου ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, να εκφράσουν την αγανάκτηση και την αντίδραση τους στις πολιτικές που δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά μας, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και τις Επιχειρήσεις αυτών.

Ο συνεχής και καθημερινός αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής και των αποφάσεων της συγκυβέρνησης και της τρόικα είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων. Η μάχη είναι καθημερινή και επίπονη, θα συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται μέχρι την οριστική δικαίωση.

Γι’ αυτό συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις καταλήψεις των Δημαρχείων από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ενάντια στη νέα δανειακή σύμβαση και τα βάρβαρα μέτρα του νέου μνημονίου.
-Αντιστεκόμαστε στην φτωχοποίηση των εργαζομένων και της κοινωνίας
-Αγωνιζόμαστε ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, της ανεργίας και της κατάργησης του Κοινωνικού κράτους.
-Προετοιμάζουμε τη δική μας αντεπίθεση για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους.

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 29th, 2012 at 10:47 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply