Την ενίσχυση των σχολικών μονάδων του Δήμου Βοΐου από ιδίους πόρους, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του, διαπιστώνοντας το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη
τήρηση των υποχρεώσεων της πολιτείας προς την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου ενέκρινε το ποσό των 80.000 Ευρώ ως ενίσχυση των σχολικών επιτροπών, προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του Δήμου, που κινδύνευσαν να μείνουν χωρίς θέρμανση λόγω της αναλγησίας των αρμόδιων φορέων.

Πρόθεση του Δήμου είναι να στηρίξει με όσα μέσα διαθέτει δομές, θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες έχουν ανάγκη οι δημότες, αλλά έχει αφήσει χωρίς χρηματοδότηση η πολιτεία.

Μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που ακολουθείται από τη δημοτική αρχή, με στόχο την εξορθολόγηση των δαπανών και της περικοπής περιττών εξόδων, εξασφαλίζονται πόροι οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη στήριξη τομέων που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, όπως είναι αυτός της εκπαίδευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.