Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αποκριάτικες οι τρεις από τις τέσσερις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών για τις Απόκριες 2012, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Στο παιδικό πάρτι που διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η αίθουσα του Συλλόγου αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τα πολλά παιδιά που συγκεντρώθηκαν, ενώ το κέφι ήταν πραγματικά ατελείωτο.

2. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού», παρά την έντονη κακοκαιρία. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Μιχάλης Ντάλλας.

3. Την Καθαρά Δευτέρα τα κούλουμα τα γιορτάσαμε, λόγω του πολύ άσχημου καιρού, στο προαύλιο του Σχολείου. Μοιράστηκε η πεντανόστιμη φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα, μαζί με κρασί και τσίπουρο. Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τη Ροδιάνθη Μπουρέλλα για τη φασολάδα, τους χορηγούς των εκδηλώσεων Ιωάννη Γιάτσιο (οικοδομικά υλικά), το σούπερ μάρκετ Μασούτη, καθώς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται

Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.